Головне

Тимощенко став п'ятим на етапі Кубку світу з п'ятиборства в Угорщині

07.05.2015 08:33 258 0

Минулими вихідними, 1-3 травня, у Кешкеметі (Угорщина) підійшов до завершення 4-й етап Кубку світу-2015 із сучасного п'ятиборства.

Цього разу українським спортсменам не вдалося увійти у призери змагань, інформує офіційний сайт Федерації сучасного п'ятиборства України.

Найближче до п'єдесталу пошани підібрався переможець попереднього етапу Кубку світу Павло Тимощенко - він зайняв 5-е місце серед чоловіків.

Незважаючи на невдалий виступ у плаванні, Тимощенко, який показав найкращий результат у конкурі, аж до останнього вогневого рубежу був у числі претендентів на медаль.

Однак, втративши кілька секунд під час стрільби, Павло відстав від лідируючої у забігу трійки та фінішував 5-м із загальною кількістю очок 1480.

Денис Павлюк у фіналі змагання став 14-м, набравши 1447 очок. Дмитро Кирпулянський прийшов до фінішу 33-м.

У змаганнях серед жінок брали участь Анастасія Спас і Валерія Пермикіна. Зайнявши 18-е місце у півфіналі, у фінал Пермикіна кваліфікуватися не змогла.

Для Спас все складалося більш вдало. Показавши відмінний результат у фехтуванні у своїй кваліфікаційній групі (2-е місце), вона легко пройшла у фінал. Однак там була змушена зійти з дистанції до вирішального забігу, опинившись таким чином на 35-й сходинці турнірної таблиці.

Коментарі ()