Головне

Українці тріумфували на міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби

29.09.2015 19:27 300 0

Людмила Оляновська і жіноча збірна України виграли міжнародні змагання зі спортивної ходьби Around Taihu Lake.

У командному заліку серед чоловіків українці посіли другу й третю сходинки, пише ДСМСУ.

Турнір з 26 по 29 вересня приймала китайська провінція Сунчжоу. Щодня атлети долали по одній дистанції – двічі по 10 км, 12 км і 15, 6 км. Переможці в індивідуальному і командному заліках визначалися за підсумками всіх чотирьох етапів.

Людмила Оляновська виграла три етапи з чотирьох. Вона почала змагання з другого місця зі спортивної ходьби на 10 км. Наступного дня перемогла на ній з найкращим результатом сезону у світі (42.01 хв), після чого більше нікому не поступилася лідерством. Надія Боровська була третьою на другому етапі.

Оляновська до перемоги в індивідуальному заліку додала виграш у командному. Успіху вона досягла разом з Боровською й Інною Кашиною.

У змаганнях серед чоловіків відразу дві українські команди ввійшли до призової трійки. Назар Коваленко, Іван Лосев, Андрій Ковенко й Олексій Казанін були другими. Ігор Главан, Іван Банзерук і Сергій Будза – третіми.

В індивідуальному заліку Ігор Главан на двох етапах фінішував другим (12 км і 15,6 км) і у підсумковому протоколі був четвертим.

Коментарі ()