Головне

Чемпіона світу Івана Гешка обрали віце-президентом ФЛАУ

10.10.2016 13:42 530 0

У суботу, 8 жовтня, у Запоріжжі відбулася звітно-виборча Конференція Федерації легкої атлетики України, під час якої було обрано новий керівний склад ФЛАУ на наступні чотири роки.

Президентом ФЛАУ делегати Конференції обрали на другий термін Ігоря Гоцула, йдеться у прес-релізі ФЛАУ, який отримав Чемпіон.

Віце-президентами ФЛАУ були обрані чемпіон світу з бігу на 1500 метрів, голова відділення НОК України у Чернівецькій області Іван Гешко.

А також президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк та голова юридичної комісії ФЛАУ Фідель Тимченко.

Також було обрано 14 членів Ради ФЛАУ. Окрім цього, наступного дня на засіданні Ради ФЛАУ були подовжені повноваження Михайла Медведя на посаді генерального секретаря ФЛАУ.

їТакож, рішенням делегатів звітно-виборчої Конференції, було сформовано ревізійну комісію (Олена Кордюкова, Андрій Ревуцький, Олександр Горбачов) та жіночий комітет (Віра Зозуля, Ольга Бризгіна, Олена Бех, Інна Євсєєва, Віта Стьопіна, Марія Шаталова, Ірина Озірна).

Коментарі ()