Головне

Повх - срібна призерка першості Європи, жіноча естафетна команда - "бронзова"

05.03.2017 22:54 780 0

У неділю, 5 березня, у Белграді завершився чемпіонат Європи у приміщенні. У заключний день українці виграли ще дві медалі.

Олеся Повх стала срібним призером з бігу на 60 метрів, а наша жіноча естафетна команда 4х400 метрів виграла бронзу, інформує сайт Федерації легкої атлетики України.

Для Олесі 7.10 секунди стали особистим рекордом. Проте ще швидший фініш видала британка Аша Філіп, яка і стала чемпіонкою Європи-2017 у приміщенні з результатом 7.06 с.

Українська команда у складі Ольги Бібік, Тетяни Мельник, Анастасії Бризгіної й Ольги Ляхової стала третьою.

Бібік передала паличку третьою, дуже близько до польки, яка бігла другою. Мельник суперниці дещо випередили, Бризгіна пішла на дистанцію четвертою, хоча відставання від третього місця було досить маленьким.

Анастасія не лише повернула третю сходинку, а й забезпечила Ляховій гандикап у кілька метрів. Ольга не підвела і привела команду до бронзових медалей (3:32.10 хв).

Чоловіча естафетна команда 4х400 метрів у складі Данила Даниленка, Євгена Гуцола, Олексія Позднякова і Віталія Бутрима фінішувала п’ятою (3:09.64).

Марина Бех змагалася у фіналі зі стрибків у довжину. У найкращій зі спроб, третій, приземлилася на позначці 6,59 м і стала з цим результатом сьомою.

 
Коментарі ()