Головне

Ілля Кравченко виграв для України останню медаль на чемпіонаті світу серед юноірів

17.07.2017 08:33 946 0

Ілля Кравченко у заключний день чемпіонату світу U18, який проходив у Найробі, приніс збірній України п’яту медаль на турнірі. Цього разу – бронзову.

Кравченко повторив особистий рекорд 4,70 м і виграв бронзову медаль. Кравченко виконав три спроби на висоті нового особистого рекорду – 4,85 м, – але на ній планка йому поки що не підкорилася. Переміг француз Маттіас Орбан (5,00 м).

А завершився чемпіонат змішаною естафетою 4х400 метрів. Склад української команди у порівнянні з першим колом не змінився - Мар’яна Шостак, Ярослав Голуб, Тетяна Безшийко і Ярослав Демченко. Саме ця четвірка у фіналі фінішувала п’ятою (3.28,14 хв). А перемогла команда Бразилії (3.21,71 хв).

На заключному чемпіонаті світу U18 (принаймні наразі рішення ІААФ щодо того, щоб припинити проведення цього турніру, саме таке) збірна України посіла дев’яте місце з п’ятьма медалями (двома золотими Михайла Кохана і Ярослави Магучіх, срібною Олексія Кириліна і двома бронзовими Владислава Лавського і Іллі Кравченка). А виграли медальний залік атлети з ПАР (11 = 5 + 3 + 3), повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

Коментарі ()