Українська правда

Екіпаж Олексія Мочанова і Андрія Круглика найкращий у кваліфікації серії VLN

Сергей Шемшученко — 5 липня 2008, 15:57

У п'ятницю, 4 липня, відбулась кваліфікація чергового етапу німецької серії VLN - 4-годинних перегонів на витривалість, що проходять на Північній петлі Нюрбургринга.

Екіпаж української команди Racing Team Ukraine у складі Андрія Круглика і Олексія Мочанова у своєму класі SP2 кваліфікувався з найкращим часом. Круглик промчав круг за 10 хвилин 00,409 секунд!

Нагадаємо, що після серії з трьох перемог поспіль український екіпаж у гонці вперше стартує не лише в ролі лідерів у своєму класі SP2, але і як лідер спільного заліку всієї серії!

"У першій половині кваліфікації було дуже багато аварій і жовтих прапорів, доводилось бути обережними і берегти машину для швидкого кола. Вийшло!", - розповідає Олексій Мочанов. "Дякую механікам з TLM, вночі вони не даремно провозились із ремонтом та налаштуваннями".

Фото Renn.tv

"Будемо намагатись фінішувати з таким самим настроєм. Шкода тільки, що в нашому класі стало менше машин, значіть і очків на фініші буде менше, ніж звичайно. Це не дужа радує з точки зору боротьби за абсолют. У наших суперників з "Хонди" народу в класі значно більше".