Українська правда

Алонсо мріє виступати у Феррарі

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 14:40

Пілот "Рено" Фернандо Алонсо в черговий раз дав зрозуміти, що мріє виступати за команду Ferrari. Проте, італійська команда ухвалила рішення зберегти склад ще на найближчі два сезони. Принаймні, інших офіційних заяв з Маранелло поки не поступало.

В інтерв'ю міланській Corriere dello Sport двократний чемпіона сказав буквально наступне: "Визнаю, що дуже хочу коли-небудь виступати за Ferrari. Це краща команда в історії Формули 1, тому її гонщики теж стають частиною історії".

З боку "Феррарі" не раз звучали запевнення, що команда задоволена своїми гонщиками, до того ж, іспанець зіпсував собі репутацію минулого року, зігравши вельми суперечливу роль в знаменитому "шпигунському скандалі".

Але Фернандо упевнений, що справа зовсім не в ньому.

"Я ганявся в картингу з трирічного віку. Останні 2-4 роки у мене були хороші відносини зі всім командами, за які я виступав, за винятком однієї, - цитує Алонсо німецька газета Stuttgarter Zeitung. - У цієї ж команди були проблеми з Сенною, Простом, Райкконеном і Монтойєю. Можливо, проблема, все ж таки, не в гонщиках, а в самій команді?

newsru.ua з посиланням на F1News