Українська правда

24 години Нюрбургринга. Мочанов і Круглик стартуватимуть першими в класі

Сергей Шемшученко — 22 травня 2009, 18:08

Екіпаж української команди Racing Team Ukraine, який під час нічної дощової кваліфікації показав другий результат у своєму класі, під час денної частини квалфікації був першим! Найкращий час у класі - 10 хвилин 07.216 секунд показав Андрій Круглик. Про це "Чемпіону" повідомив Олексій Мочанов, який зафіксував другий час у класі уночі.

За підсумками двох спроб екіпаж української команди має кращий час. І однин з найпрестижніших марафонів тривалістю у добу - "24 години Нюрбургринга", Racing Team Ukraine - Олексій Мочанов, Андрій Круглик, Олександр Гайдай, Олексій Басов - розпочне першим у своєму класі V5 (автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 3 літрів). Перегони стартують в 17:00 за київським часом у суботу, 23 травня.

Нагадаємо, минулого року український екіпаж - Андрій Круглик, Олексій Мочанов, Олександр Салюк, Володимир Кондратенко - завоював третє місце у класі SP2 (легкові автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 1,6 л), не зважаючи на низку технічних проблем.

Цього разу доведеться зіткнутися з більш жорсткою конкуренцією, адже в класі V5 більша кількість учасників, у тому числі заводськийх команд.