Українська правда

"Хіспанія" відмовилася від розробника боліду

Сергей Шемшученко — 26 травня 2010, 17:59

"Хіспанія" оголосила про припинення співпраці з компанією "Даллара", яка сконструювала болід іспанській команді на сезон-2010.

В офіційному прес-релізі стайня висловила подяку за співпрацю, зазначивши, що не повністю задоволена результатами роботи з розвитку боліда.

"Хіспанія" та італійський виробник шасі "Даллара" дійшли до згоди з приводу того, що сторонам не варто продовжувати співпрацю. Рішення стало результатом переговорів, які тривали протягом декількох місяців.

"Разом з нашими партнерами нам вдалося дати старт у "Формулі-1". Вони старанно працювали, щоб наша команда була готова до відкриття сезону в Бахрейні. Їх зусилля були винагороджені - "Хіспанія" зуміла стартувати в Бахрейні. Від того часу наша команда пройшла шість етапів, незважаючи на те, що "Даллара2 практично не модернізувала болід", - йдеться у повідомленні.

"Ця співпраця дозволила виконати практично нездійсненне завдання, створивши першу машину - F110, яка стала виступати під квітами "Хіспанії". За короткий проміжок часу нам вдалося досягти більшого, ніж очікувалося. Обидві сторони бажають один одному успіху в подальшій роботі", - повідомляє sports.ru з посиланням на прес-службу стайні.