Українська правда

Райкконен: "Це був найважчий сезон у моїй кар'єрі"

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2010, 19:05

Чемпіон світу з "Формули-1" 2007 року Кімі Райкконен заявив, що сезон-2010, який він провів у WRC, був найважчим в його кар'єрі.

"Ралі Великобританії було хорошим, і приємно завершити свій перший сезон у WRC фінішем в очках. Це безумовно був найважчий сезон у моїй кар'єрі, а Британія стала однією з найбільш складних гонок, в яких я брав участь", - цитує гонщика championat.ru з посиланням на GPupdate.

"Дороги були дуже слизькими, але все питання був у тому, щоб зрозуміти, наскільки насправді вони слизькі. Як і все інше, це був абсолютно новий досвід для мене", - сказав він.

"Озираючись назад, можна сказати, що сезон склався більш-менш так, як я і чекав. Ми припустилися кількох помилок, але в той же час багато чому навчилися. Спецділянки у Вельсі були приємними, але щоб бути швидким на них, потрібен досвід.

У цілому я задоволений прогресом, якого ми добилися на цьому ралі, я отримав багато задоволення. Я вдячний "Ред Булл" і "Сітроену" за всі можливості, які мені були надані в цьому році ", - підсумував Райкконен.