Українська правда

Себастьян Феттель отримав чемпіонський кубок

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2010, 23:19

У п'ятницю під час традиційної щорічної церемонії FIA Gala в Монте-Карло відбулося офіційне нагородження переможців і призерів різних чемпіонатів, що проводяться під егідою Федерації.

У центрі уваги, природно, знаходився новий чемпіон світу "Формули-1" Себастьян Феттель, що отримав жаданий кубок з рук президента FIA Жана Тодта, пише formula1.ua.

"Це дивовижний вечір для мене і всієї команди "Ред Бул". Я дуже хвилююся, отримуючи трофей, про який мріяв з самого дитинства. Перемога в чемпіонаті світу неймовірна. Вона буде нагадувати про неймовірний сезон, з усіма його злетами і падіннями. Ми продовжували вірити в команду і в наш автомобіль, ми насолоджувалися кожною гонкою. Я дуже пишаюся тим, чого ми досягли і хочу подякувати "Ред Бул" і "Рено", - сказав він.

Крістіан Хорнер також був присутній на церемонії, отримавши приз за перемогу в Кубку Конструкторів для "Ред Бул", а Фернандо Алонсо і Марк Веббер отримали свої кубки за друге і третє місця в чемпіонаті відповідно.

Крім представників "Формули-1" на церемонії в Монако були короновані чемпіон світу з ралі Себастьян Льоб і його команди "Сітроен", Іван Мюллер і "Шевроле" за перемогу в чемпіонаті світу турінгових автомобілів, а також Міхаель Бартельс і Андреа Бертоліні за успіх у першому чемпіонаті світу GT1.