Українська правда

Масса: Можливо, результати Шумахера пов'язані з його віком

Сергей Шемшученко — 17 червня 2012, 18:23

Не надто високі результати гонщика "Мерседеса" Міхаеля Шумахера в порівнянні з його напарником Ніко Росберг можуть бути пов'язані з віком Міхаеля або з тим, що за останні роки "Формула-1" сильно змінилася

Таке припущення висловив Sport360 теперішній пілот команди, за яку тривалий час виступав німець, Феліппе Масса з "Феррарі".

Маса розповів, що дізнався про те, що Шумахер вирішив повернутися в гонки після завершення кар'єри, задовго того, як це стало відомо громадськості. Нагадаємо, що Шумахер відновив кар'єру в 2010 році.

"Я сказав йому: "Що ти робиш? Ти впевнений?" Він відповів, що вважає, що здатний повернутися, і я вже не міг нічого йому сказати. Я завжди вірив, що він може повернутися сильним, але, можливо, його результати пов'язані з його віком, не знаю", - сказав він.

"Формула-1" сильно змінилася після того як він завершив кар'єру. Спорт змінився, і в мене почалися проблеми. Можливо, проблеми Шумахера теж пов'язані з цим. Але найважливіше - це те, що він отримує задоволення від гонок. Може бути, він повернувся, тому що дуже сильно ризикував на мотоциклах", - цитує Массу sports.ru.