Українська правда

Алонсо: "Титул ми програли не сьогодні, а у Спа та Сузукі"

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2012, 09:12

"Феррарі" закінчує сезон, не маючи на рахунку більше очок, ніж суперники, однак команда отримала повага з боку вболівальників.

Про це після Гран Прі Бразилії заявив віце-чемпіон "Формули-1" сезону-2012 Фернандо Алонсо.

"Я оцінюю цей сезон на десятку! Якби нам довелося повторити ці двадцять гонок, я б не став нічого змінювати з того, що робила команда або я сам: ми не допустили помилок, у нас не було технічних проблем, ніяких затримок на піт-стопах або стратегічних прорахунків", - сказав він.

"Титул ми програли не сьогодні, а у Спа та Сузукі. Ми закінчили сезон, не маючи на рахунку більше очок, ніж суперники, однак виграли інше: повага з боку вболівальників. Крім того, колеги погодилися з тим, хто був кращим у цьому році", - додав пілот.

За словами Алонсо, він відчуває себе щасливим: кожен день напружено працював разом зі своєю командою.

"Сьогодні я піднявся на подіум після старту з четвертого ряду. Команда тримала мене у курсі, як складається гонка Феттеля. До самого кінця я сподівався, що з ним або з Баттоном що-небудь трапиться. Цього не сталося, і ми повинні прийняти результати, які були показані на гоночній трасі", - зауважив він, пише f1news.ru з посиланням на прес-служба команди.