Українська правда

Феттель: "Гонка була неймовірною, я досі не можу заспокоїтися"

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2012, 11:00

Новоспечений триразовий чемпіон світу у "Формулі-1" ще не до кінця зрозумів, яке досягнення йому підкорилося.

Про це після перемоги у чемпіонаті-2012 заявив сам пілот "Ред Булл" Себастьян Феттель.

"Поки мені дуже важко підібрати потрібні слова, особливо після такої гонки, коли все було проти нас. Але замість того, щоб злитися або засмучуватися, ми продовжували вірити в успіх", - сказав він.

"Гонка була неймовірною, я досі не можу заспокоїтися, адже нам довелося непросто, враховуючи всі ці обставини. Це вам було цікаво дивитися шоу, а нам довелося битися до самого кінця", - додав гонщик.

Окрім того, Феттель подякував усій команді, незважаючи на те, що інколи такі слова сприймаються стандартно.

"Вам це здається стандартною фразою, але я відчуваю себе просто одним з членів команди. Мені не здається, що моя робота більш важлива. Заради сьогоднішнього результату ми працювали з того дня, коли я прийшов у цю команду. Це величезна праця", - пояснив він.

"Думаю, виграти титул завжди важко, але, у будь-якому випадку, ти порівнюєш цю перемогу з попередніми, хоча спогади про них вже не такі яскраві, як сьогоднішні. І все-таки, сезон для нас був дуже важкий, як на трасі, так і за її межами", - зауважив пілот.

За словами Феттеля, зараз він просто хоче насолодитися моментом слави.

"Я не хочу думати про те, що буде у наступному році або у найближчі роки. Сьогодні просто хочеться добре провести час, хоча не знаю, скільки це триватиме", - цитує його f1news.ru.