Українська правда

Через напад на Україну в Росії можуть відібрати ще й етап гонок DTM

Сергей Шемшученко — 7 травня 2014, 10:16

Гран-прі Азербайджану може зайняти місце Гран-прі Росії в календарі Формули- 1 на 2014 рік. Як повідомляє німецьке видання Die Welt, це може статися у зв'язку із зростаючою невизначеністю щодо перспектив проведення гонки в Сочі. Раніше стало відомо про підписання контракту на проведення гонки Формули- 1 у Баку, перший Гран-прі був запланований на 2015 рік.

Нагадаємо, що раніше один з видатних політичних діячів Великобританії, голова палати громад комітету закордонних справ Великобританії сер Річард Оттеуей поставив під сумнів можливість проведення Гран-прі Росії в Сочі в 2014 році на тлі критичної ситуації в Україні.

За словами Оттеуея, на тлі стосунків, між Україною і Росією, ЄС може ініціювати проти Москви нові санкції, які зроблять неможливою організацію гонкиЮ, пише championat.com.

Також ставиться під сумнів російський етап DTM. Бос DTM Ханс-Вернер Ауфрехт сказав: "Справжній етап повинен пройти в Росії. Але як організатори, ми природно стежимо за подіями, розуміючи, що наша гонка на Moscow Raceway залежить від політичної ситуації. Нам треба мати альтернативний варіант, інший підхід був би просто безвідповідальним".