Головне

Український гонщик Ігор Скуз виграв фінальний етап Кубку Європи

30.09.2014 15:28 332 0

На минулих вихідних на італійському автодромі Пергуза пройшов фінальний етап Кубку Європи з кільцевих гонок.

Україну на престижному European Touring Car Cup представляв киянин Ігор Скуз, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Гонщик показав досить хороший час у першій і третій тренувальних сесіях, а також найкращий результат на другому тренуванні.

Але кваліфікація поставила під сумнів можливість вдалого для українця. На перших же хвилинах сесії на підході до шикани імені Шумахера Cкуза та його головного суперника росіянина Ніколая Карамишева засліпило сонце, у результаті чого автомобілі гонщиків зіштовхнулися.

Кваліфікація була перервана червоними прапорами, і заїзди поновилися через 40 хвилин. Але на відновлення автомобіля Скуза знадобилася вся ніч. Лише вранці наступного дня українець вийшов на трасу і навіть показав другий результат, але, тим не менш, у самій гонці був змушений стартувати з останньої позиції.

Почавши гонку з двадцять другої позиції, Ігор Скуз уже на третьому колі був сьомим. До середини дистанції гума його автомобіля прийшла у майже повну непридатність. Тому у першій гонці Ігор фінішував третім у своєму класі.

Другий заїзд був не менш видовищним. У результаті напруженої боротьби з Карамишевим Скуз все ж фінішував першим, здобувши перемогу на фінальному етапі Кубку Європи.

Коментарі ()