Головне

Росберг: "Льюїс серед кращих, і боротьба з ним стала викликом, я насолоджувався нею"

23.11.2014 18:57 273 0

Пілот Mercedes Льюїс Хемілтон заслужив чемпіонство сезону-2014.

Про це після Гран Прі Абу-Дабі заявив його партнер по команді німець Ніко Росберг.

"Я розчарований. Але в цілому Льюїс заслужив чемпіонство. Те, що трапилося зі мною, ніяк не вплинуло на результат, це не могло що-небудь змінити, тому немає сенсу фокусуватися на цьому", - зазначив він.

"Льюїсу все вдалося трохи краще, ніж мені. Позитив у тому, що я був краще в кваліфікаціях останні два роки, і це дає хороший фундамент на майбутнє. Я підібрався дуже близько, і шкода, що не вдалося дійти до кінця", - сказав Росберг.

На його думку, цей гоночний вікенд вийшов дуже насиченим.

"Цей гоночний вікенд вийшов дуже насиченим для мене, я отримав величезну підтримку. Тут було багато британських фанатів, і мені було приємно отримати підтримку і повагу і з їхнього боку", - заявив гонщик.

"Протягом довгого часу я не втрачав надії. Залишалася ймовірність, що щось трапиться з машиною Льюїса. Я не здавався і продовжував атакувати, ось чому я хотів дістатися до фінішу. Це була насичена і велика битва", - додав Ніко.

Він також додав, що виступає в Формулі-1 якраз заради таких битв.

"Я в гонках якраз заради таких битв. Льюїс серед кращих, і боротьба з ним стала справжнім викликом. Але більшу частину часу я насолоджувався боротьбою", - наводить слова Росберга Чемпионат з посиланням на BBC.

Коментарі ()