Головне

Айртон Сенна перед смертю хотів, щоб Сталлоне зняв про нього фільм

25.01.2016 19:27 495 0

Наприкінці минулого року Сильвестр Сталлоне виставив на аукціон кілька речей зі своєї колекції, серед яких був шолом Айртона Сенни, який подарував акторові сам гонщик.

У ньому бразилець провів дві перші гонки 1994 року. З молотка він пішов за $75 000.

Сталлоне розповів, що незадовго до трагічної загибелі Сенни між ними відбулася розмова, і Айртон навіть запропонував Слаю зняти фільм про своє життя.

"Сенна був найбільшим гонщиком всіх часів, - розповів Сталлоне. - І він хотів, щоб я зняв фільм про його життєвий шлях. Ми розмовляли по телефону, він сказав, що йому подобаються мої фільми, я йому подякував".

"Він зазначив, що кольори його шолома такі ж, як були шорти у Роккі - жовтий і чорний. І він відправив мені його у подарунок. Потім трапилася ця жахлива аварія, і я вирішив, що просто не зможу зняти стрічку про нього... А його шолом зберігався у мене вдома протягом 15-ти років", - додав Сильвестр.

У 1998-му Сталлоне планував зняти художній фільм про Формулу-1 і навіть став регулярно відвідувати Гран Прі, але, як подейкують, Берні Екклстоун не затвердив сценарій.

Через кілька років Слай все ж зняв стрічку про гонки - фільм "Гонщик" про заокеанську серію Champ Car, що був розкритикований гоночними уболівальниками.

У 2010-му режисер Азіф Кападія зняв документальний фільм "Сенна", що зібрав чимало нагород, інформує motorsport.com.

Айртон Сенна
Коментарі ()