Головне

Хемілтон запевнив, що аварія у Барселоні не загострить відносини з Росбергом

26.05.2016 10:47 539 0

Триразовий чемпіон Формули-1 Льюіс Хемілтон наполягає на тому, що наслідки зіткнення з напарником під час Гран Прі Іспанії стали хорошою демонстрацією зрілості обох пілотів Mercedes.

За його словами, грамотне командне спілкування дозволило швидко звести нанівець наслідки інциденту.

"Я думаю, що це лише демонструє, наскільки ми з Ніко стали дорослими. Ми спокійно поговорили один з одним - без будь-яких проблем", - сказав він.

"У минулому подібний інцидент міг би привести до загострення відносин, проте на цей раз ми проявили один до одного справжню повагу. Ми заявили, що поважаємо один одного та сказали: "Будемо продовжувати ганятися", - додав Хемілтон.

За його словами, те, що відбулося, ніяк не відіб'ється на їхньому підході до перегонів, інформує motorsport.com.

"Вважаю, ми просто-напросто починаємо старіти! Ми відмінно справляємося зі своєю роботою - і нам це відомо. Завжди корисно обговорити якісь речі - і наша команда зробила це у Барселоні, а потім і на базі, вважаю, індивідуально з кожним з нас", - пояснив він.

"Ну, а з Ніко я поговорив тільки зараз. Просто раніше не відчував, що це потрібно зробити, оскільки ми давно забули про те, що сталося", - додав Льюіс.

Хемілтон також додав, що не обговорював з Росберг подробиці події в Барселоні: "Ми не розмовляли про інцидент. У цьому не було необхідності".

Льюіс Хемілтон. Світлина motorsport.com
Коментарі ()