Головне

Renault та Williams хочуть підписати контракт з Пересом

30.07.2016 10:40 436 0

Заводська команда Renault зацікавлена в послугах гонщика Force India Серхіо Переса.

Про це стверджує Autosport.

Раніше співвласник і глава індійської команди Віджай Маллья заявив, що у нього є контракт з Пересом на сезон-2017, однак сам мексиканець неодноразово давав зрозуміти, що остаточно ще не все вирішено.

За неофіційними даними, Перес не надто задоволений заявою Маллья, так як будь-які рішення щодо його майбутнього приймає не тільки сам гонщик, але і його численні спонсори.

Тим часом спонсориПереса вже поспілкувалися з Renault, оскільки вважають, що лише виступ за заводську команду дозволить Чеко стати чемпіоном світу.

Сам Перес також вважає, що в Force India домігся максимуму можливого, а чемпіонський автомобіль індійська команда все одно створити не зможе.

Для Renault наявність у Переса спонсорів не є визначальним, але приємним фактором, оскільки дозволить ще збільшити бюджет команди.

Крім того, при наявності досвідченого Переса команда зможе зважитися посадити за кермо другого автомобіля свого резервного пілота Естебана Окона.

А ось робити француза напарником Кевіна Магнуссена або Джоліона Палмера в Renault не хочуть, оскільки вважають подібні дуети недостатньо сильними.

За даними Autosport, крім Renault в послугах Переса також зацікавлений Williams, чиї представники теж провели попередні переговори зі спонсорами Серхіо.

Коментарі ()