Головне

Sauber шукає гонщиків з хорошою спонсорською підтримкою

28.09.2016 17:41 443 0

Sauber шукає на сезон-2017 гонщиків із солідною спонсорською підтримкою.

Про це у коментарі Autosport заявила керівник Sauber Моніша Кальтенборн.

Нинішні пілоти команди Маркус Ерікссон і Феліпе Наср, чиї контракти закінчуються в цьому сезоні, приносять команді значні суми завдяки своїм спонсорам.

Незважаючи на появу цього літа нових власників команди, які виділили необхідні кошти на розвиток, колектив все одно хоче підписати гонщиків з хорошою спонсорською підтримкою.

Кальтенборн зізналася, що підписати гонщика з серйозними спонсорами дуже вигідно для команди.

"Ми б змогли швидше реалізовувати наші цілі. Ми повинні враховувати наше становище. Ми не сумніваємося, що в наступному році наш автомобіль буде краще, однак поки що знову все впирається в фінанси", - зазначила вона.

"Все просто: чим більше у вас грошей, тим більше ви можете тестувати деталей, а нам якраз це і потрібно. Було б здорово, якби це допомогло нам діяти ще швидше", - сказала вона.

Моніша підтвердила, що в Sauber не розглядають можливість найняти двох гонщиків без спонсорів.

Кальтенборн визнала, що інші гонщики стали проявляти інтерес до Sauber після того, як було оголошено про нових власників колективу.

"Я можу запевнити, що зараз ми виглядаємо набагато привабливіше, ніж кілька місяців тому. Ми провели два кошмарних сезони - 2014-й і цей, але це не справжня Sauber. Є люди, які це знають і бачать.  У нас є кілька пропозицій від гонщиків, і зараз ми їх оцінюємо і вирішуємо, що робити", - підкреслила вона.

Коментарі ()