Головне

Райкконен пообіцяв відігратися за програш у Монако

28.05.2017 17:57 742 0

Пілот Ferrari Кімі Райкконен, що стартував з поулу на Гран Прі Монако, програв боротьбу за перше місце напарнику Себастьяну Феттелю, але спробує відігратися у наступних гонках.

Фінський ветеран Формули 1 створив сенсацію на кваліфікації Гран Прі Монако і переконливо здобув поул, який для нього став першим після дев’ятирічної перерви.

Втім, він не зміг скористатися цією перевагою, не втримав лідерство у гонці і фінішував другим.

Кімі тримався на першому місці до серії планових піт-топів, під час яких його випередив лідер особистого заліку Феттель, який зрештою і став переможцем.

Раніше між напарниками по команді були доволі теплі стосунки, і здавалось, що Кімі звик, коли Себастьян фінішує попереду нього – принаймні, раніше він ніяк не реагував на програш німцю.

Але, схоже, перший поул за багато років, щось перегорнув усередині Райкконена, й після фінішу той виглядав засмученим і не надто привітним до Феттеля.

"Важко говорити. Вочевидь, друге місце – гарний результат, але я не почуваюсь дуже добре, як зазвичай. Сьогодні був день, коли я мав отримати трохи більше. Що ж, тепер я дивлюсь у майбутнє, і в наступних гонках спробую виступити краще", - цитує Райкконена Motorport.

Наступний етап чемпіонату Формули-1 відбудеться у Канаді за два тижні.

Коментарі ()