Головне

Хемілтон: Не можу сказати, що отримав задоволення від гонки

28.05.2017 18:24 457 0

Льюіс Хемілтон скористався нагодою мінімізувати втрати на Гран Прі Монако, проте перебував не в найкращому настрої.

Британський пілот Mercedes зіпсував свій вікенд у Монако ще у кваліфікації, під час якої втратив спільну мову з болідом.

На стартовій решітці він був лише на 13-й позиції, а траса в Монако не дозволяла йому атакувати повільніших суперників.

Проте Хемілтон відклав свій єдиний піт-стоп аж на 48-ме коло, після якого опинився за спиною Карлоса Сайнса на сьомій позиції.

До завершення дистанції він не зміг пройти іспанця, проте в цілому залишився задоволений тим, що заробив хоча б трохи очок.

"У мене найрозумніші стратеги. Сьогодні вони сказали, що я можу розраховувати на фініш десь на 10-му місці. Тому приїхав сюди у позитивному настрої та намагався атакувати якомога сильніше. Я дійсно щасливий завдяки такому підсумку", - сказав Хемілтон у коментарі Sky Sports F1.

"Але я не міг виграти гонку, тому не скажу, що повністю нею насолоджувався. На першому відрізку було достатньо нудно, а наприкінці гонки я не міг атакувати. Але у середній частині я опинився на вільній трасі, завдяки чому отримав насолоду. Зранку у мене були жахливі відчуття, я майже не спав. Але зрештою вдалося заробити очки. Треба пройти через це", - цитує Хемілтона Motorport.

Льюїс Хемілтон
Коментарі ()