Головне

У росіянина Квята готова нова угода з Toro Rosso

10.07.2017 17:49 372 0

Данііл Квят, здається, залишиться у Toro Rosso і наступного року – після того як його боси з Red Bull зазначили, що невдовзі вони скористаються опціоном у його контракті на 2018 рік.

Росіянин має причини бути розчарованим тим, як проходить цей рік, бо за дев’ять гонок сезону він заробив лише чотири очки – порівняйте з 29 очками, які заробив його напарник Карлос Сайнс.

Але незважаючи на чергову складну гонку в Австрії, де Квят став винуватцем аварії у першому повороті, яка призвела до сходу Макса Ферстаппена, у Red Bull говорять, що зберігають віру у нього завдяки його гарній швидкості, яку він демонструє цього року.

Керівник Red Bull Крістіан Хорнер сказав: "Він неправильно обрав точку гальмування, і Макс став нещасною жертвою цього. Але я не думаю, що хто постраждав від цього занадто сильно".

Після того як Red Bull запевнила Сайнса у подовженні угоди з ним на наступний рік, Хорнер сказав, що Квят також невдовзі буде підтверджений як пілот Toro Rosso, пише Motorsport.

Коли його спитали, чи скористалися вони опціоном Квята, Хорнер відповів: "Ще ні, але я не бачу сценарію, за яким цього не станеться".

Коментарі ()