Головне

F1 Group незадоволена діями Сільверстоуна

11.07.2017 18:27 501 0

Formula 1 Group незадоволена власником Сільверстоуна, Британським клубом гонщиків BRDC через те, що він виступив із пропозицією про відмову від контракту на проведення британського Гран Прі напередодні гонки 2017 року.

У вівторок BRDC оголосив у Сільверстоуні – за три дні до початку вільних практик Гран Прі Великої Британії – що його контракт з Ф1 більше не є фінансово життєздатним і BRDC хотів би скористатись своїм правом зупинити дію угоди після гонки 2019 року.

Незважаючи на те, що BRDC хоче використати розрив контракту для отримання кращих умов у новій угоді, у заяві від Ф1 говориться, що поведінка BRDC була позуванням і терміни прийняття рішення були несправедливими.

"Тиждень напередодні британського Гран Прі повинен бути тижнем великого свята Ф1 у Сільверстоуні", - говориться у заяві F1 Group.

"Ми глибоко шкодуємо, що замість того Сільверстоун використав цей тиждень, щоб попозувати та прорекламувати себе, а також попросити про припинення контракту, яке набере чинності через три роки. Ми запропонували продовжити існуючі терміни, щоб зосередитися на всьому доброму, що існує у Сільверстоуні та Формулі 1.

На жаль, керівництво Сільверстоуна обрало коротші терміни, щоб зробити вигіднішою свою позицію".

У заяві йдеться про те, що двері залишаються відчиненими для обговорення продовження співпраці з Сільверстоуном.

"Наша мета полягає в тому, щоб зберегти Гран Прі Великої Британії, - говориться у продовженні. – Ми будемо вести переговори з промоутером особисто і добросовісно, щоб досягти справедливого та однозначного рішення".

Голова BRDC Джон Грант заявив, що на чинній угоді Сільверстоун втратив 2,8 мільйони £ у 2015 році та 4,8 мільйони £ минулого року, пише Motorsport.

Коментарі ()