Українська правда

Гірскіс каже, що його не так зрозуміли і що тренером "Азовмаша" він не буде

Сергей Шемшученко — 15 травня 2008, 09:52

Спортивний директор "Азовмаша" Рімас Гірскіс звернувся до кореспондента газети "Болельщик" з проханням прояснити ситуацію щодо інтерв'ю, яке литовський фахівець дав виданню "Дело". Так, Гірскіс стверджує, що не заявляв про своє повернення на тренерський місток маріупольського клубу, що виходить з авторського врізу. За словами Рімаса, дійсно йшлося про його бажання повернутися до тренерської діяльності з наступного сезону, але без будь-якої конкретики про місце продовження кар'єри.

"Мені дійсно вдалося подолати проблеми зі здоров'ям, тому планую з наступного сезону повернутися до тренерської роботи. Але де саме це буде, я поки що і сам не знаю. У даному разі журналіст озвучив те, про що я не говорив і створив неприємну ситуацію для "Азовмаша" напередодні фінальної серії.

Я неодноразово заявляв, що моє серце належить маріупольському клубу, який не відвернувся від мене у складний момент. Тому, я, звичайно ж, розгляну пропозицію про продовження співпраці, якщо така надійде. А поки що я всією душею переживаю за команду і бажаю їй успіху у фіналі Суперліги і обов'язково приїду підтримати "Азовмаш" під час вирішальних матчів за "золото" чемпіонату України", - резюмував Гірскіс.

"Болельщик"