Українська правда

"Політехніка-Галичина проводитиме свої європейські матчі в Южному або в Польщі

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2008, 16:33

Оскільки у Львові немає залу, який б відповідав європейським вимогам до проведення матчів єврокубків, то домашні матчі Кубка FIBA львівська "Політехніка-Галичина" буле проводити або в Южному, що на Одещині, або у польському місті Жешув.

- У найближчі дні має визначитись місце, де ми будемо проводити свій домашній поєдинок проти боснійської команди. Є два варіанти: Южне і Жешув. Скоріш за все, ми будемо грати у Южному, адже планується трансляція цього поєдинку на всеукраїнському каналі, а з Польщі зробити трансляцію матчу ми не зможемо, – заявив головний тренер "Політехніки-Галичини" Валентин Воронін.

Нагадаємо, що львівська "Політехніка-Галичина" у першому кваліфікаційному раунді Кубка FIBA зустрінеться із боснійською командою "Борац Нектар" із міста Баня Лука. Перший матч відбудеться на майданчику боснійців 14 жовтня. Матч-відповідь – на майданчику львів’ян 21 жовтня.

У разі перемоги над боснійською командою у другому відбірковому раунді "Політехніка-Галичина" зустрінеться із переможцем пари "Мобітелко" (Клуж, Румунія) – "ЕВЕ Баскетс" (Олденбург, Німеччина).

zik.com.ua