Українська правда

"Миколаїв" - "Хімік": післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2008, 14:22

На післяматчевій прес-конференції поєдинку "Миколаїв" - "Хімік" головний тренер МБК "Миколаїв" Володимир Полях не приховував свого задоволення результатом гри:

- Серія із шістьох поразок поспіль психологічно тиснула на команду, хоча розраховувати на перемоги в попередніх матчах було важко. Сьогодні наші хлопці виграли гру під щитом та виконали тренерську настанову - не будувати гру на 3-очкових кидках. Було лише декілька зайвих атак із-за дуги.

Підготовка до матчу з "Химіком" тривала в непростих умовах. На тренування на паркет виходило лише вісім гравців. Були травмовані Гілевич, Гладир, Шурмель, Уілкінз.

Гладир зіграв сьогодні дуже продуктивно, а от Уілкінз за три хвилини зробив три помилки, і я більше не наважився випустити його на майданчик. З таким настроєм там робити нічого, але це стосується лише його сьогоднішньої гри.

Головний тренер "Хіміка" Дмитро Базелевський:

- Важко перемагати, коли нам пробивають півсотні фолів за матч. До того ж над багатьма нашими баскетболістами в другій половині гри висів тягар чотирьох фолів. Ми подаватимемо протест на дії суддівської бригади. За що дали технічний фол Братичу? Він лише поаплодував своїм партнерам по команді, підбадьорюючи їх. Судді розцінили це по іншому.

Дуже мало часу на майданчику провів Фамутімі, один з наших лідерів. Гадаю, він перенервував і не зміг проявити себе в жорсткій і нервовій боротьбі.

ukrbasket.net