Українська правда

"Говерла" поповнилася колишнім гравцем "Мавп"

Сергей Шемшученко — 3 лютого 2009, 15:24

На початку цього тижня "Говерла" поповнила свої лваи литовським форвардом Арнасом Казлаускасом. Досвідчений 32-річний легіонер покликаний до прикарпатського клубу на проблемну позицію четвертого номера.

Литовський форвард Арнас Казлаускас, відомий українським вболівальникам своїми виступами за маріупольський "Азовмаш" та "Черкаські мавпи", підписав контракт з "Говерлою".

За словами головного тренера франківського клубу новачок приєднається до команди безпосередньо перед виїзним матчем 34-го туру з львівською "Політехнікою".

Починав баскетбольну кар'єру литовець у вільнюських "Сакалай" та "Лієтувос Рітас". Минулого сезону Арнас грав в угорському "Фалько" і набирав у середньому 19.2 очок, 6.4 підбирань, 1.6 передач, 1.5 перехоплень

Нинішній сезон Казлаускас розпочав у італійському клубі "Карматіка Пістоліа". У 16-ти проведених матчах статистика гравця складала: 10,7 очок, 3,9 підбирань, 0,9 передач, 2,8 перехоплень; влучання з гри: двоочокові - 48,5 %, триочкові - 47,9 %, штрафні - 90,2 %.

Зазначимо, що окрім України 32-річний Арнас багато років відіграв на батьківщині у Литві, а також виступав у чемпіонатах Угорщини, Польщі, Китаю та Греції.

bcgoverla.if.ua