Українська правда

"Азовмаш" переглядає двох колишніх гравців НБА

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2009, 21:43

Маріупольський "Азовмаш" переглядає двох американських легких форвардів Еріка Деніелса та Деметріса Ніколса.

Потенційні новачки "левів" з'явилися у складі "Азовмашу" у товариській грі з турецьким клубом "Ефес Пілсен", в якій підопічні Рімаса Гірскіса поступилися з рахунком 78:90.

Ніколс після кількох сезонів у NCAA у 2007 році на драфті НБА був обраний командою "Портленд Трейл Блейзерс". Проте, жодного матчу за цей клуб він так і не провів. У найсильнішій лізі світу він виступав за "Клівленд", "Чікаго" та "Нью-Йорк", провівши за 2 роки 18 матчів, в тому числі 4 у минулому сезоні (2,5 очки за гру).

Переважну кількість ігор він провів у D-League, виступаючи за "Айова Енерджі". У цьому клубі його статистика - 21,5 очки та 5,5 підбирань у середньому за гру.

Інший потенційний новачок "Азовмаша" Деніелс - куди більш досвідчений. 27-річний форвард хоч і не був задрафтований жодним клубом НБА у 2004 році, встиг у сезоні 2004/2005 провести 21 матч за "Сакраменто", де він виходив на майданчик переважно на 3-4 хвилини.

Після цього Деніелс виступав у тій самій D-League за "Файетвіл Петріотс", а також, що важливіше, у чемпіонаті Італіі за "Паллаканестро" та "Лоттоматтіку". Останній сезон він знову провів у команді D-League "Ері БейХокс", набираючи 21 очко та 9,9 підбирань.