Українська правда

Президент БК "Одеса": Досі розраховуємося з боргами

Сергей Шемшученко — 2 січня 2010, 16:14

БК "Одеса" розраховується з боргами. Але клуб прагне жити не за рахунок спонсорів, а за рахунок своєї діяльності.

Про це заявив президент одеситів Олег Бичков в інтерв’ю odessa-sport.

"Наприкінці минулого сезону ми потрапили в скрутне становище, в силу несумлінного ставлення деяких наших партнерів по УБЛ по спонсорським зобов'язаннями. Сезон ми завершили з непоганим результатом, але з величезними боргами, з якими розраховуємося до цих пір.

Різні структури та організації розуміють ситуацію, що склалася, якимось чином ми домовляємося. Сподіваюся, що незабаром ми розрахуємося з боргами і все налагодиться.

У нинішньому сезоні ми разом з партнерами знайшли джерела фінансування у формі кредиту, але, як ви знаєте, жити в кредит завжди складно. Ми продовжуємо працювати, і сподіваємося на стабільне і надійне майбутнє. Сьогодні команда забезпечена всім необхідним і, відповідно, показує результат.

Ми змогли за короткий проміжок часу зібрати достатньо непогану, різнопланову і цікаву команду. І найголовніше полягає в тому, що кожен з наших баскетболістів відповідає показнику "ціна-якість". Тобто люди отримують пристойну зарплату, яку відпрацьовують на всі сто п'ятдесят відсотків.

І якщо нас не накриє хвиля травм, як минулого року, то плоди цієї селекції ми будемо пожинати до кінця нинішнього сезону.

Що стосується коштів, то, як кажуть, ми до цього прагнемо. Прагнемо стати тим клубом, який в змозі жити не за рахунок спонсорів, а за рахунок своєї діяльності. За рахунок співпраці з різними рекламодавцями і спонсорами, які з задоволенням будуть вкладати гроші в рекламу на тлі нашого клубу, за рахунок громадської діяльності та роботи, яку ми ведемо", - підсумував Олег Бичков.