Українська правда

Тренер БК "Донецьк": Матч з "Єнісеєм" – останній шанс пробитися в наступний раунд Єврочелленджер

Сергей Шемшученко — 2 січня 2010, 19:00

Донецькі "тигри" вирушили в Красноярськ, де у вівторок відбудеться ключовий матч групового турніру EuroChallenge між місцевим клубом "Єнісей" і БК "Донецьк".

Останній офіційний матч віце-чемпіон України минулого сезону провів 19 грудня, але після зміни на тренерському містку тепер вже підопічним Дражена Анзуловіча ця пауза була на руку. Хорватський спеціаліст познайомився з можливостями кожного і командним потенціалом, а гравці відчули жорсткіші вимоги нового коуча, інформує офіційний сайт донеччан.

"Гра з "Єнісеєм" - це останній шанс для нашої команди, щоб пробитися до наступного раунду EuroChallenge. Наша мета - показати якісну і змістовну командну гру. Не можу сказати, що це буде простий поєдинок, "Єнісей" - дуже сильний суперник. Нам потрібно буде показати характер", - каже Анзуловіч.

За прогнозами, у Красноярську українську команду чекає мороз до 40 градусів, проте тренера це не лякає.

"А що я можу сказати з цього приводу ... Обидві команди в рівних умовах. У нас буде час відпочити, акліматизуватися і у всеозброєнні підійти до цього дуже важливого для нас поєдинку", - зазначив наставник.