Українська правда

Жіноча ліга. MVP тижня - Марина Дорошенко з "Козачки"

Сергей Шемшученко — 30 березня 2010, 15:39

Захисники

Кімберлі Вільямс, "Дніпро"

Статистика: 2 гри, 21 хвилина за гру, 12.0 очки, 2.5 підбирання, 2.0 результативні передачі, 4.5 перехоплення, РЕ - 17.5

Хоча й основна розігруюча "Дніпра" відпочивала у грі проти "Луганських ластівок", натхненна гра Кім проти БК "Донбас" дозволила їй увійти до символічної п'ятірки за підсумками тижня. Через невдалу гру Ешлі Періс у захисті (за словами головного тренера "Дніпра" Вікторії Большакової) "Дніпро" програв першу половину гри з "Донбасом". Вільямс своєю блискучою грою у захисті (8 перехоплень) та у нападі (24 очки, 9 з 12 влучань з гри) дозволила "Дніпру" змінити хід поєдинку та здобути надважливу перемогу. Звідки тільки сили беруться у цієї 36-річної американки?

Ешлі Грехем, БК "Франківськ"

Статистика: 2 гри, 35 хвилин, 24.0 очки за гру, 2.0 підбирання, 4.0 передачі, РЕ - 24.5

У останній час Ешлі дуже додала у своїй грі і стала справжнім лідером колективу Юрія Процюка. І хоча надрезультативні показники американки не допомогли "Франківську" здолати "Козачку", у принциповій дуелі проти "Орлану" Грехем і компанія перемогли, чим покращили свої шанси на потрапляння у фінальну вісімку.

Форварди

Марина Дорошенко, "Козачка"

Статистика: 2 гри, 28 хвилин, 17.0 очки за гру, 4.0 підбирання, 5.5 передач, РЕ - 26.0

MVP тижня. Захисник/форвард "Козачки" видала просто чудову гру у зустрічі проти "Франківська", ставши справжнім лідером своєї команди. Наступного дня проти "Політех-Баскету" Дорошенко здебільшого відпочивала, адже перемогти "Козачці" не складало зусиль.

Наталья Мелентьева, БК "Донбас"

Статистика: 2 гри, 33.5 хвилин, 22.0 очки за гру, 9.5 підбирання, 2.0 передачі, РЕ - 23.5

Форвард "Донбасу" допомогла своїй команді впевнено перемогти "Пальміру" та скласти неабияку конкуренцію "Дніпру". Росіянка діяла дуже різноманітно, атакуючи з усіх дистанцій, а також активно працюючи на підбираннях.

Центрова

Ешлі Періс, "Дніпро"

Статистика: 2 гри, 30 хвилин, 14.5 очки за гру, 13.5 підбирання, 1.0 передачі, РЕ - 24.5

І хоча головний тренер "Дніпра" залишилася незадоволеною грою у захисті своєї центрової, все ж у нападі Періс відпрацювала достатньо непогано, що дозволило їй стати кращою центровою тижня. Особливо вражаючи Ешлі зіграла проти "Ластівок", зробивши за гру відразу 20 підбирань.

womenbasket.com.ua