Українська правда

Полях: Позицію третього номера будемо закривати українцями

Сергей Шемшученко — 19 червня 2010, 16:23

Головний тренер БК «Політехніка-Галичина» і наставник молодіжної збірної України Володимир Полях повідомив, як проходить комплектація основного складу львівської команди на наступний сезон.

Про це пише офіційний сайт Суперліги.

"Незважаючи на зосередженість на роботі зі збірною, я щодня перебуваю на зв'язку з генеральним директором "Політехніки-Галичини" Ігорем Савицьким, почесним президентом клубу Олександром Лазорко, а також своїм помічником Олегом Пелехом. Добре, що інтернет є скрізь. Разом ми розглядаємо кандидатури потенційних новачків, котрі могли б посилити нашу команду, вивчаємо інформацію, що надходить від агентів. Можу сказати, що в даному напрямку є певні напрацювання, і до мого повернення з Чемпіонату Європи комплектацію команди буде здебільшого завершено", - розповів тренер.

"Клуб уже підписав В'ячеслава Богданова, котрий минулий сезон провів у Білорусі та виступає на позиції легкого форварда. Взагалі, я вирішив, що позицію третього номера ми будемо закривати українцями. Натомість на позицію четвертого-п'ятого, а також першого, номерів активно шукаємо хороших легіонерів", - додав він.