Українська правда

Черній: Питання по Скутельнику не закрите

Сергей Шемшученко — 2 липня 2010, 14:29

Олександр Скутельник ще може з'явитися у розташуванні національної збірної.

Про це заявив наставник команди Віталій Черній у коментарі офіційному сайту ФБУ.

"Питання по Скутельнику не закрите, я дуже хотів би бачити Олександра у збірній. Його досвід, працездатність і бійцівські якості мені дуже імпонують. Ми мали розмову, але є деякі проблеми, які вирішити поки не вдалося. Команда потребує досвідченого гравця на позиції "першого номера", і, поза сумнівом, ми будемо укріплювати її або Скутельником або Лебедєвим", - сказав він.

Черній також наголосив, що не погоджується з твердженням, що в Україні взагалі немає кваліфікованих плеймейкерів.

"Зараз із нами працюють Лукашов, Забірченко та Вільховецький. Надалі повинен приєднатися Буцький, у якого зараз проблема із зубною порожниною, і він був змушений терміново зайнятися здоров'ям. Так що, я б не перебільшував проблему", - зазначив тренер.

На думку Чернія, лідерські якості у збірній зможе проявити Сергій Ліщук. "Ну а перші номери просто зобов'язані на майданчику керувати командою та вибудовувати гру жорстко. Сподіваюся, ані Лукашов, ані Забірченко соромитися не будуть", - додав він.

"Практично всі гравці, яких я хотів би бачити у збірній, висловили готовність відстоювати честь прапора. Так, хтось попросив відстрочку, але їх можна зрозуміти - Печерову та Кравцову треба вирішувати питання працевлаштування, Гладир індивідуально працює у розташуванні свого клубу, у Ліщука був надзвичайно важкий сезон, після якого треба відновитися", - підсумував наставник.