Українська правда

Президент "Ферро": Завдання - виступити не гірше, ніж минулого сезону

Сергей Шемшученко — 22 вересня 2010, 18:43

Президент "Ферро-ЗНТУ" Валерій Елькінсон озвучив завдання на сезон, повідомляє прес-служба клубу.

"Завоювання Кубку Суперліги і бронзових медалей чемпіонату країни зобов'язують і в прийдешньому сезоні грати не гірше. Об'єктивно ми розуміємо, що повторити цей результат буде доволі складно, але я вірю, що тренерський склад і гравці намагатимуться зробити все можливе, щоб не розчарувати своїх прихильників", - сказав президент.

"Звичайно, не обійшлося без змін. Нам не вдалося утримати лідера команди - MVP минулого чемпіонату Чарльза Томаса, оскільки фінансові можливості клубу небезмежні. Щодо Стівена Бьортта, то ми не докладали особливих зусиль, аби зберегти його, хоча він - баскетболіст високого рівня й демонстрував гарну гру. Та, на жаль, його індивідуалізм негативно позначався на командних діях. Намагаючись компенсувати ці втрати, під час міжсезоння адміністративний і тренерський склади клубу провели певну селекційну роботу: на позицію першого номера був запорошений Кеддрік Мейс, четвертого - Крістіан Бернс. Зараз на оглядинах у нас ще один гравець передньої лінії Теренс Робертс. Найближчих днів визначимось, чи підписувати з американцем контракт", - розповів Елькінсон.

"Нам вдалося зберегти гравців, що визначали ігровий почерк клубу й забезпечували результат. Це - капітан команди Олександр Рибалко, Олександр Шапошников, Георгій Кондрусевич. Залишаються в команді вихованці клубу Яків Змитрович, Станіслав Овдєєнко, Станіслав Алексейчик, і ми сподіваємось, що вони принесуть користь", - додав президент.