Українська правда

"Азовмаш" залишать всі легіонери, що грали в сезоні 2010/11

Сергей Шемшученко — 15 червня 2011, 17:45

Маріупольський "Азовмаш" буде робити ставку на українських гравців, а якщо і братиме легіонерів, то найвищого рівня.

Про це заявив новий тренер команди Ацо Петровіч, повідомляє офіційний сайт Суперліги.

"Ми прийняли рішення, що ніхто з тих іноземців, які грали в "Азовмаші" минулого сезону, виступати в новому сезоні за команду не будуть", - повідомив він.

"Поки що в нас у складі лише п'ять осіб. Це Шапошников, Кольченко, Байда, Іванов та Івшин. Зараз буде проходити процес комплектації", - продовжив тренер.

"Першочергове завдання - по можливості взяти в команду найкращих українських гравців. Потім будемо шукати іноземних гравців високого рівня", - розповів Петровіч.

Він не став виключати, що можуть опинитися у складі його співвітчизники з Сербії, але додав, що проблема в тому, що дійсно хороші виконавці чимало коштують.

"Головне питання зараз - це бюджет. Є дуже багато вільних гравців хорошого рівня, але з позамежними цінами. А ми повинні купувати гравців, щоб вписатися в бюджет", - наголосив фахівець.

"Зараз, наприклад, вільний Яка Лаковіч із "Барселони", але він коштує дуже великих грошей - півтора мільйона, а бюджет поки що невідомий. В Україні ж є ліміт для клубів, який вони не можуть перевищити", - зазначив серб.

Повідомляється, що точно про бюджет "Азовмаша" можна буде говорити після 22 червня, коли буде прийнято остаточне рішення, і Суперліга його озвучить.