Українська правда

"Донецьк" закінчив набір дублерів

Сергей Шемшученко — 7 липня 2011, 13:13

Завершився літній табір БК "Донецьк", за підсумками якого було сформовано дублюючий склад команди.

Про це повідомляє прес-служба донецького клубу.

Серед претендентів, які залишилися після двох робочих днів, тренерський штаб на чолі з Валерієм Плехановим відібрав 14 осіб, але два з них найближчими днями вирушать у розташування кадетської збірної Україну.

Решта гравців пройдуть повноцінну передсезонну підготовку, яка складатиметься з двох етапів.

Перший підготовчий етап включає одразу три тренувальні збори. З 8 по 31 липня "тигри" працюватимуть у Донецьку - стадіон "Моноліт", тренажерний зал, ігрові майданчики міста.

На 5 серпня запланований виїзд в смт. Кремінна (Луганська область). Тут команда проведе два тижні, знову попрацює над "фізикою" й технікою, почне освоювати тактичні вимоги тренерів.

З 21 по 31 серпня дубль "Донецька" перебуватиме в Севастополі, де основний акцент буде зроблено на тактику та командну взаємодію.

Другий підготовчий етап - ігровий вересень. Молодіжний склад БК "Донецьк" планує участь одразу в кількох передсезонних турнірах.

По-перше, це домашній турнір у першій декаді вересня, присвячений п'ятиріччю клубу. По-друге, Кубок "Азовмашу" (є попередня домовленість з маріупольцями) та відкритий кубок Донецька за участю найкращих команд міста й області.