Головне

Відбулися чергові загальні збори Засновників АБКУ "Суперліга"

19.07.2011 20:51 463 0

У вівторок, 19 липня, відбулися чергові загальні збори Засновників Асоціації баскетбольних клубів України "Суперліга".
 
Одним із найважливіших пунктів порядку денного був розгляд Засновниками питання про участь БК "Черкаські Мавпи»" в чемпіонаті та Кубку Суперліги 2011-2012, пише офіційний сайт асоціації.

Нагадаємо, що під час попередніх зборів, які відбулися 22 червня, почесний президент БК "Черкаські Мавпи" Сергій Одарич підтвердив готовність клубу виконати вимоги АБКУ "Суперліга" щодо включення БК "Черкаські Мавпи" до складу Засновників.

Присутній на зборах генеральний директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко повідомив, що власники клубу не мають змоги виконати прийняті зобов'язання. Не отримавши жодних гарантій від чемпіона Вищої ліги 2010-2011, Засновники Суперліги на цьому засіданні не прийняли рішення про включення БК "Черкаські Мавпи" до складу АБКУ "Суперліга".
 
А ось побоювання миколаївських вболівальників щодо важкої фінансової ситуації в клубі виявилися марними. Проблема фінансування клубу була вирішена. МБК "Миколаїв" на зборах представляв новий президент Микола Жук, котрий запевнив Засновників, що "Миколаїв" цінує свої баскетбольні традиції та буде стабільним і конкурентоспроможним учасником Суперліги в сезоні 2011-2012.
 
Крім того, на зборах Засновників Суперліги був затверджений план розвитку онлайн відео-трансляцій в інтернеті - на офіційному сайті Суперліги та клубних сайтах. У сезоні 2011-2012 вони будуть здійснюватися з коментатором, двома камерами та графічним використанням основних статистичних даних (назви команд, номер чверті, рахунок, час, 24 секунди володіння).

Коментарі ()