Українська правда

"Хімік" розпочав підготовку до наступного сезону

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2011, 19:35

БК "Хімік" розпочинає підготовку до наступного сезону.

Гравці основного складу южненського клубу пройшли медогляд, тестування і почали тренування в залі, пише прес-служба клубу.

Про програму передсезонної підготовки розповів асистент головного тренера БК "Хімік" Дарко Русо - Віталій Степановський:

"У наш клуб приїхала бригада фахівців з Києва, які проводять дуже серйозний аналіз стану здоров'я гравців - тест на максимальне споживання кисню. Це обстеження проводиться традиційно протягом кількох останніх років перед початком сезону. Результати даного тесту показують нам індивідуальні пороги навантаження гравців, допомагаючи враховувати особливості кожного в тренувальному процесі. Це дуже корисний і потрібний тест", - сказав він.

"Збір у Южному триватиме до 9-го серпня включно, і вже 10-го серпня команда виїжджає до Сербії, у Златібор, де буде тренуватися протягом двох тижнів", - зазначив фахівець.

Степановський також зазначив, що по завершенні першого етапу підготовки команда переїжджає в Белград, де проведе товариські ігри.

"По завершенні цього етапу підготовки команда переїжджає в Белград, де проведе товариські ігри. 30 серпня ми повернемося в Україну. Потім у наших планах - виїзд до Литви на товариські ігри. У вересні, з 16 по 18 число, ми проводимо міжнародний турнір, присвячений десятиліттю БК "Хімік".

"Після цього буде ще дві-три товариські зустрічі, остання з яких відбудеться приблизно за тиждень до початку чемпіонату, і на цьому передсезонна підготовка буде завершена. За попереднім розкладом, перша домашня зустріч відбудеться першого жовтня в Южному з БК "Одеса", - підсумував фахівець.