Українська правда

БК "Дніпро" розпочав підготовку до нового сезону

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2011, 18:25

БК "Дніпро" розпочав підготовку до наступного сезону.

28 серпня гравці зібралися в залі СК "Мегарон" і провели перше тренування під керівництвом Павла Агапова, пише сайт клубу.

У розпорядженні тренерського штабу перебувають: Максим Корнієнко, Станіслав Тимофеєнко, Олексій Щепкін, Іван Білицький, Костянтин Глазирін, які повернулися з розташування студентської збірної після Універсіади, Микола Вільховецький, а також новачки команди - Чарльз Томас і Фред Хаус.

Тренування минуло в полегшеному режимі. Тренер не особливо навантажував гравців, пам'ятаючи про різну функціональну готовність баскетболістів: ті ж гравці студентської збірної виглядали свіжіше, ніж американські легіонери, які щойно почали входити в режим повноцінних регулярних тренувань.

У Дніпропетровську команда пробуде до 29 серпня і вже у понеділок ввечері вирушить на збори до Литви. Гравці, які беруть участь у Євробаскеті, приєднаються до команди вже у Клайпеді. В Литві "Дніпро" пробуде до кінця вересня, де 28 вересня матчем з "Шяуляєм" почне відбірковий етап у рамках розіграшу Єдиної Ліги ВТБ.