Українська правда

Фрателло: Наша команда здатна виграти у будь-якої команди

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2011, 18:36

Збірна України має величезний потенціал, справа лише за тим, щоб розкрити його та підтримувати високий рівень гри протягом кожної гри.

Про це офіційному сайту Федерації баскетболу України заявив головний тренер команди Майк Фрателло, котрий оцінив підготовку до першості Європи..

"Час минув швидко. Від початку перших зборів ми провели 42 тренування. Я дуже радий, тренери раді, команда рада та схвильована. За добу ми стартуємо на чемпіонаті. Тренування позаду. На початку все виглядало, як довга подорож, але мине сьогоднішній день - і вперед", - налаштований він.

"Підготовка пройшла відмінно, усі дуже важко і самовіддано працювали, і зараз потрібно грати матчі і демонструвати все те, чому навчилися. Ми гратимемо проти хороших команд, але ніхто не казав, що буде легко", - зазначив він.

За його словами, основний склад команди буде затверджено на вечірньому тренуванні 30 серпня.

"Ми радитемося з Сашею Волковим (президент ФБУ), Сашею Ларіним (генеральний секретар ФБУ), тренерським штабом і приймемо остаточне рішення щодо складу", - пообіцяв Фрателло..

"Я вважаю, наша команда здатна виграти у будь-якої команди. У наші групі 6 команд, і ми можемо виграти у кожної з них, якщо гратимемо 40 хвилин, як ми грали проти Німеччини, як грали більшу частину матчу проти Туреччини,більшу частину матчу проти Нової Зеландії. Але необхідно грати всі 40 хвилин, не зупинятися після 30 хвилини, після 20 хвилини. Ось до чого ми прагнемо", - резюмував американець.