Українська правда

"Черкаські Мавпи" стартували на турнірі в Латвії з перемоги

Сергей Шемшученко — 9 вересня 2011, 17:08

У першому матчі міжнародного баскетбольного турніру в латвійській Кандаві "Черкаські Мавпи" обіграли місцеву "Турібу" з рахунком 68-58.

Про це пише офіційний сайт Суперліги із посиланням на клубну прес-службу.

Важливу роль у перемозі своєї команди відіграв центровий Мільян Пуповіч, який відзначився дабл-даблом (16 очок + 11 підбирань). Статистичні показники інших гравців "Черкаських Мавп" такі: Олмонд - 16 очок, Райт - 14 очок, Пархоменко - 8 очок, Бошняк - 5 очок, Зозуля - 4 очка + 6 передач.

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи», так прокоментував звітну гру: "Сьогодні був непростий матч. Молода латвійська команда зуміла нав'язати нам боротьбу. Як і раніше, нам не вистачає злагодженості в нападі, про що красномовно свідчать 18 втрат. Також не радує відсоток реалізації з периметру та з лінії штрафних. Але є й позитивні зрушення, які стосуються грі в захисті та підстраховки".

Нагадаємо, що, крім "Черкаських Мавп" і "Туріби", в турнірі беруть участь "Седертельє Кінгз" (Швеція) та БК "Каспій" (Казахстан). У п'ятницю, 9 вересня, підопічні Володимира Холопова зіграють із шведською командою.