Головне

У ФІБА підтвердили: Дроздов, Лень, Натяжко та Гуменюк дискваліфіковані

23.09.2011 19:39 624 0

21 вересня 2011 року Федерація баскетболу України отримала офіційного листа від ФІБА Європа, згідно якого гравці Кирило Натяжко, Роман Гуменюк, Олексій Лень, Артур Дроздов дискваліфіковані на наступний ігровий сезон через неявку до лав національної збірної України у визначені ФБУ строки.

Нижче наведений повний переклад офіційного листа, пише прес-служба Федерації баскетболу України.

"Дорогі друзі,

Нас проінформували, що гравці Кирило Натяжко, Роман Гуменюк, Олексій Лень, Артур Дроздов, які були належним чином викликані до лав національної збірної України з метою участі у чемпіонаті Європи 2011 року, не з’явилися протягом усього періоду визначеного Федерацією баскетболу України, щоб взяти участь у вищезазначеному турнірі.

Згідно з пунктом 1 статті 101 регламента ФІБА Європа Генеральний Секретар ФІБА Європа на основі консультацій з головою юридичної комісії постановив, що гравці Кирило Натяжко, Роман Гуменюк, Олексій Лень, Артур Дроздов "не допускаються до участі у європейських клубних змаганнях на території під юрисдикцією ФІБА Європа протягом наступного ігрового сезону.

Гравці мають право оскаржити рішення згідно процедури апеляції встановленої ФІБА Європа.

Ми наполегливо просимо вас повідомити гравців і клуби, які вони представляють, про постанову ФІБА Європа та переконатися, що вона виконується.

Нар Занолін,
 Генеральний Серетар ФІБА Європа"

Коментарі ()