Українська правда

Буренко поповнив склад "Будівельника"

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2011, 20:36

21-річний захисник Павло Буренко (зріст - 180 см) поповнив склад "Будівельника".

Про це офіційному сайту Суперліги повідомив директор клубу В’ячеслав Євстратенко.

Нинішній сезон українець розпочинав у БК "Київ", за який провів 9 матчів у чемпіонаті Суперліги (0.8 очка + 1.1 підбирання), а також 10 матчів у першості дублерів (13.2 очка + 6 передач + 3.3 підбирання + 2.6 перехоплення), за підсумками яких очолив список найкращих асистентів.

Крім того, гравцеві належить третій показник сезону за кількістю балів рейтингу ефективності, здобутих в одній грі чемпіонату дублюючих складів (42 РЕ).

Нагадаємо, що в БК "Київ" Павло Буренко з’явився в ході минулого сезону, одразу ставши одним із ключових виконавців столичної команди та потрапивши до першої символічної п’ятірки відкриттів Суперліги. На пік своєї форми Павло вийшов під кінець регулярної першості, про що свідчать і показники, які він демонстрував у квітні 2011 року (13.8 очка + 3.6 передачі + 3 підбирання).

За підсумками регулярного чемпіонату Буренко став одним із найрезультативніших гравців і другим асистентом команди, а також рекордсменом "вовків" за перехопленнями. Однак у нинішньому сезоні отримував вісім хвилин у середньому за гру.