Українська правда

Кравцов в "Детройті", де отримає $ 3 млн за два роки

Сергей Шемшученко — 11 липня 2012, 23:31

Український центровий В'ячеслав Кравцов, який минулий сезон провів у БК "Донецьк", підписав дворічний контракт з триразовим чемпіоном НБА "Детройт Пістонс".

Згідно з ним, за цей час Слава заробить $ 3 млн, пише "Сегодня".

"Детройт переглядав мене протягом сезону на матчах єврокубків і плей-офф. У підсумку прийняв рішення запропонувати мені контракт. Укладати його можна було з 11 липня, і ось це нарешті сталося", - сказав гравець.

"Першими мене привітали батько і сусід по кімнаті на базі збірної Діма Глєбов. "Детройт" для підписання надіслав в Україну свого кур'єра. Я чув, що в НБА бувають контракти і на 50 сторінок, а мій зайняв десь 15. В цілому, він стандартний немає нічого особливого. Обмеження? Якщо я захочу покататися на мотоциклі або скутері і отримаю травму, клуб має право анулювати угоду", - зазначив він.

В'ячеслав повідомив, що офіційно прибути в розташування "Детройта" Кравцов повинен 1 жовтня. Але він планує приїхати в Америку раніше.

"Збірна закінчується 8 вересня. Думаю, поїду в Детройт числа 15-го, попрацюю в залі індивідуально пару тижнів. На перших порах буду в США один, а через місяць-півтора, думаю, до мене приїдуть батько, дівчина, пізніше можливо і друзі", - наводить його слова segodnya.ua.