Українська правда

"Дніпро-Азот" став останнім на турнірі в Італії

Сергей Шемшученко — 25 вересня 2012, 19:41

Завершуючи підготовку до чемпіонату Суперліги, "Дніпро-Азот" узяв участь у товариському турнірі в італійському місті Сассарі на Сардинії.

Також до поїздки на Апенніни "стрижі" в Єлгаві зустрілися з дебютантом вищого дивізіону Латвії "Єкабпілсом", здобувши перемогу з рахунком 77:74, пише офіційний сайт Суперліги.

Окрім дніпродзержинців, у турнірі Citta di Sassari - Mimi Anselmi взяли участь три клуби італійської Серії А: "Ванолі Кремона", "Венеція" та господарі турніру - "Динамо".

Спершу у півфіналі "Дніпро-Азот" поступився клубу з Кремони з рахунком 58:72. Команді Васіліса Фрагіаса не допомогла навіть результативна гра Алана Віггінса, на рахунку якого 17 очок, й Еріка Девендорфа, котрий відзначився 16 очками.

У матчі за третє місце "Дніпро-Азот" зазнав ще однієї поразки від "Венеції" з рахунком 97:103, причому для визначення переможця командам знадобився овертайм.

Максим Балашов приніс своїй команді 17 очок, Рональд Девіс - 14 очок. По 13 очок здобули Алан Віггінс, Ерік Девендорф і Володимир Гуртовий.