Українська правда

В Казахстані затримані нападники на українського баскетболіста, котрий в комі

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2012, 15:13

В Казахстані затримані нападники на українського баскетболіста БК Алмати В'ячеслав Богданова, який вже 12-й день знаходиться в комі.

"Це сталося в ніч на 28 жовтня, коли В'ячеслав повертався додому від друзів, в 50 метрах від під'їзду його будинку. Він проходив повз кафе, яке вже закривалося.

По камерах спостереження видно, як двоє випили три пляшки коньяку, вони чіплялися до усіх в цьому кафе. Коли воно закривалося, вони вийшли на вулицю, якраз в цей час повз проходив Слава. За словами жінки, яка бачила усе це, вони підійшли до Слави, щось між ними сталося, і вони обидва били Славу", - прокоментувала подію дружина Богданова Галина.

Крім того, дружина баскетболіста також повідала, що обидва нападаючих вже затримані поліцією. По факту події також порушена кримінальна справа за статтями хуліганство і умисне спричинення тяжкої шкоди здоров'ю, повідомляє Інтерфакс.

"Один з них сидить в СІЗО, другого відпустили під підписку про невиїзд, він нібито допомагає слідству. Чому другого відпустили під підписку мені незрозуміло, адже вони обидва били Славу", - сказала вона.

За словами Галини, її чоловік отримав закриту черепномозкову травму і травму головного мозку. Його стан в даний момент оцінюється, як украй важкий.

При підтримці спецпроекту iGaming Champion.