Українська правда

Львівські депутати звинуватили Садового в шулерстві з Євробаскетом

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2013, 16:11

Депутати Львівської міськради вимагають від мера Львова Андрія Садового до понеділка представити чіткий план дій щодо проведення у місті Євробаскету-2015.

Якщо Садовий не зробить це, депутат обіцяють у вівторок скликати позачергову сесію ЛМР, повідомив голова постійної депутатської комісії законності та депутатської діяльності Любомир Мельничук.

Як зазначив Мельничук, на сесії 7 лютого депутати "пішли на зустріч" Садовому і проголосували за виділення ділянки під будівництво спортивного комплексу для чемпіонату, оскільки повірили запевненням мера про те, що це вже погоджено з клубом "Карпати". Більше того, міський голова демонстрував відповідний лист від БК "Політехніка – Галичина" та КПФ "Карпати".

Також депутати нарікають на те, що зараз відбувається багато перемовин і нарад щодо цього питання, називаються вже й інші земельні ділянки, але на ці наради нікого з представників депутатського корпусу не запрошують.

Депутат ЛМР Володимир Гірняк зазначив, що комісія землекористування отримала документи, які були додані до ухвали Львівської міської ради про погодження розташування земельної ділянки на Липовій Алеї, 5, і продемонстрував відповідну графіку.

"Тобто нам свідомо підсунули графіку у проекті ухвали про те, що ми виділили саме тренувальні поля, де 700 дітей займається футболом", – заявив депутат.

"Крім загрози втрати "Євробаскету", інакше як шулерством і шахрайством це назвати важко", – цитує депутата zik.ua.