Головне

Юджин Джетер: "Для мене тепер Україна – країна №1"

31.07.2013 08:10 353 0

На зборах у Києві до національної чоловічої збірної України приєднався плеймейкер Юджин Джетер.

Наразі процес натуралізації гравця добігає завершення, й Пух налаштований перемагати зі збірною України, повідомляє офіційний сайт ФБУ.

"По-перше, в Україні розпочалася моя європейська кар’єра. По-друге, ми поспілкувалися з Олександром Волковим, Майком Фрателло, Максом Пустозвоновим, і вирішили, що було б добре спробувати", - каже Юджин.

"Минулого року моя сестра виступала на Олімпіаді, я вболівав за неї і мріяв потрапити на Олімпіаду, як і вона. Я думав над тим, як мені можна потрапити на великі змагання, а я дуже хочу цього. Я спробую це зробити з Україною, тепер це для мене команда №1 і я щасливий бути тут, бо я знаю всіх. Так, можливо, я декого не бачив 5 років, але знайомий майже з усією командою", - зауважив Джетер.

"Я дуже добре знайомий з Джо Вольфом, він був тренером у моїй команді D-ліги, до того, як я приїхав до України 2007-го року, 2006-го я грав у D-лізі і працював з Вольфом. На нас чекає важка робота, багато роботи, але ми готові до неї. Якщо ми будемо слухати тренера Фрателло, все буде добре", підсумував Пух.

Коментарі ()